ΧΑΡΤΗΣ:

Κάντε κλικ στον χάρτη για μεγένθυνση:

 

 

 


 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:

Νεαπόλεως 9 

Νέα Φιλοθέη
(περιοχή ΥΓΕΙΑ)

15123 ΜΑΡΟΥΣΙ

Τηλ.: 210 6800820

 


 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ:

Καθημερινά 13:00-20:00

 


 

Βρισκόμαστε στην Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, πολύ κοντά στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

 

ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ή ΤΑΞΙ

Αν κατεβαίνετε την Λεωφ. Κηφισίας προς Αθήνα, το ΥΓΕΙΑ είναι στα δεξιά, στην γωνία Κηφισίας & Ερυθρού Σταυρού.
Η επόμενη γωνία στα δεξιά είναι Κηφισίας & Νεαπόλεως - μόλις στρίψετε στην Νεαπόλεως είμαστε το έκτο κτίριο στην αριστερή πλευρά.

(Στο ύψος του ΥΓΕΙΑ μπείτε στον παράδρομο κατεβαίνοντας την Λ. Κηφισίας. Ο παράδρομος θα σας στρίψει αυτόματα δεξιά στην επόμενη γωνία - που είναι η Νεαπόλεως).

Αν ανεβαίνετε την Κηφισίας προς το ΥΓΕΙΑ, θα πρέπει να κάνετε αναστροφή στο φανάρι έξω από το νοσοκομείο και, ξανακατεβαίνοντας στο ρεύμα προς Αθήνα, να στρίψετε στην πρώτη γωνία δεξιά. 

(Κατά την αναστροφή μπείτε - κατεβαίνοντας την Κηφισίας - στον παράδρομο. Ο παράδρομος θα σας στρίψει αυτόματα δεξιά στην επόμενη γωνία που είναι η Νεαπόλεως).

*  Η αναστροφή στο φανάρι είναι νόμιμη εφ' όσον γίνεται προς τον παράδρομο


 

Για οπτική καθοδήγηση παρακολουθείστε τα παρακάτω video:

 

Ανεβαίνοντας την Λεωφ. Κηφισίας

                              

Κατεβαίνοντας την Λεωφ. Κηφισίας

                              


 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Από ΑΘΗΝΑ

Α7 & Β7 : Αθήνα (πλ. Κάνιγγος) – Κηφισιά

Ε14 : Σύνταγμα – Κηφισιά

Χ14 : Σύνταγμα – ΟΑΚΑ

Από ΠΕΙΡΑΙΑ

550 : Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά

Αν χρησιμοποιήσετε κάποια από τις λεωφορειακές γραμμές, θα πρέπει να ζητήσετε από τον οδηγό να σας κατεβάσει στη στάση του ΥΓΕΙΑ.

Αν έρχεστε από το κέντρο (Αθήνα) κατεβαίνοντας στη στάση θα πρέπει να περάσετε απέναντι, στην πλευρά του ΥΓΕΙΑ, και να περπατήσετε ένα οικοδομικό τετράγωνο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Θα περάσετε μπροστά απο τα MEDIA STROM, το Flocafe και το night club πρωην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ (αλλάζει ονόματα συνέχεια). Αμέσως μετά στρίβετε δεξιά στην Νεαπόλεως που είναι ένας δρόμος με νησίδα στην μέση. Το έκτο κτίριο στην αριστερή πλευρά είναι ο αριθμός 9.

Αν έρχεστε από Κηφισιά το ΥΓΕΙΑ βρίσκεται στην πλευρά που κατεβαίνετε. Η στάση και πάλι ονομάζεται ΥΓΕΙΑ.

 

ΜΕΤΡΟ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ή ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Στάσεις μετρό που εξυπηρετούν είναι οι ακόλουθες: Αμπελόκηποι (για τα Α7 & Β7), Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής (για τα Ε14, Χ14 και 550). Στα σημεία αυτά υπάρχουν στάσεις λεωφορείου απ’ όπου περνούν οι συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές.

Αν χρησιμοποιήσετε τον προαστιακό θα πρέπει να κατεβείτε στη στάση ΚΗΦΙΣΙΑΣ και από την στάση του λεωφορείου να πάρετε κάποια από τις λεωφορειακές γραμμές που αναφέραμε παραπάνω, με κατεύθυνση προς Αθήνα.  Μετά ακολουθείτε τις οδηγίες που περιγράψαμε.

 

Εαν έρχεστε από την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ με δικό σας μέσο ή ταξί  θα χρειαστεί να βγείτε στην ΕΞΟΔΟ 11 (ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ) και να κατεβείτε την Κηφισίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το ΥΓΕΙΑ θα το δείτε στο δεξί σας χέρι. Ακολουθείτε έπειτα τις οδηγίες που περιγράψαμε παραπάνω. 

                                   


ποδόσφαιρο
βόλευ
μπάσκετ
ενόργανη
τέννις
κολύμβηση
αρση βαρών
αγώνες δρόμου
σκι
χαντμπολ
ποδηλασία
πάλη