ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Νεαπόλεως 9

Νέα Φιλοθέη
(περιοχή ΥΓΕΙΑ)

15123 ΜΑΡΟΥΣΙ

Τηλ.: 210 6800820


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16:00 - 20:00


Βρισκόμαστε στη Νέα Φιλοθέη Αμαρουσίου, πολύ κοντά στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ:

ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ή ΤΑΞΙ

Αν κατεβαίνετε τη Λεωφ. Κηφισίας προς Αθήνα, το ΥΓΕΙΑ είναι στα δεξιά, στη γωνία Κηφισίας & Ερυθρού Σταυρού.
Η επόμενη γωνία στα δεξιά είναι Κηφισίας & Νεαπόλεως - μόλις στρίψετε στη Νεαπόλεως είμαστε το έκτο κτίριο στην αριστερή πλευρά.

(Στο ύψος του ΥΓΕΙΑ μπείτε στον παράδρομο κατεβαίνοντας τη Λεωφ. Κηφισίας. Ο παράδρομος θα σας στρίψει αυτόματα δεξιά στην Νεαπόλεως).

Αν ανεβαίνετε την Κηφισίας προς το ΥΓΕΙΑ κάνετε αναστροφή στο φανάρι έξω από το νοσοκομείο και μπείτε στον παράδρομο - ξανακατεβαίνοντας στο ρεύμα προς Αθήνα. Ο παράδρομος θα σας στρίψει αυτόματα στην Νεαπόλεως.

(Η αναστροφή στο φανάρι είναι νόμιμη εφ' όσον γίνεται προς τον παράδρομο)

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Από ΑΘΗΝΑ

Α7 & Β7 : Αθήνα (πλ. Κάνιγγος) – Κηφισιά

Ε14 : Σύνταγμα – ΟΑΚΑ

Χ14 : Σύνταγμα – Κηφισιά

Από ΠΕΙΡΑΙΑ

550 : Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά

Αν χρησιμοποιήσετε κάποια από τις λεωφορειακές γραμμές, θα πρέπει να κατεβείτε στην στάση του ΥΓΕΙΑ.

Αν έρχεστε από το κέντρο (Αθήνα) κατεβαίνοντας στη στάση θα πρέπει να περάσετε απέναντι, στην πλευρά του ΥΓΕΙΑ, και να περπατήσετε ένα οικοδομικό τετράγωνο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Θα περάσετε μπροστά απο τα MEDIA STROM και το night club ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ. Αμέσως μετά στρίβετε δεξιά στη Νεαπόλεως, που είναι ένας δρόμος με νησίδα στη μέση. Το έκτο κτίριο στην αριστερή πλευρά είναι ο αριθμός 9.

Αν έρχεστε από Κηφισιά το ΥΓΕΙΑ βρίσκεται στην πλευρά που κατεβαίνετε. Η στάση και πάλι ονομάζεται ΥΓΕΙΑ.

ΜΕΤΡΟ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ή ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Στάσεις μετρό που εξυπηρετούν είναι οι ακόλουθες: Αμπελόκηποι (για τα Α7 & Β7), Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής (για τα Ε14, Χ14 και 550). Στα σημεία αυτά υπάρχουν στάσεις λεωφορείου απ’ όπου περνούν οι συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές.

Αν χρησιμοποιήσετε τον προαστιακό θα πρέπει να κατεβείτε στη στάση ΚΗΦΙΣΙΑΣ και από την στάση του λεωφορείου να πάρετε κάποια από τις λεωφορειακές γραμμές που αναφέραμε παραπάνω, με κατεύθυνση προς Αθήνα.  Μετά ακολουθείτε τις οδηγίες που περιγράψαμε.

Εαν έρχεστε από την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ με δικό σας μέσο ή ταξί  θα χρειαστεί να βγείτε στην ΕΞΟΔΟ 11 (ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ) και να κατεβείτε την Κηφισίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το ΥΓΕΙΑ θα το δείτε στο δεξί σας χέρι. Ακολουθείτε έπειτα τις οδηγίες που περιγράψαμε παραπάνω.

Athloclinic

Ρωτήστε τον γιατρό

Συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας